İlkay Bayrak'ın rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ taktı...Özdağ'ın Bolu paylaşımı dikkat çekti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak'a parti rozetini taktı. Genel Merkez'de gerçekleştirilen görüşme sonrası Özdağ X hesabından İlkay Bayrak'la çekilen fotoğrafını paylaşarak, Zafer Partisi'nin Bolu'daki yükselişine dikkat çekti.

İlkay Bayrak'ın rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ taktı...Özdağ'ın Bolu paylaşımı dikkat çekti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek Zafer Partisi saflarına katılan  İlkay Bayrak, Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. İl Başkanı Serdar Çuhadar ve Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak bugün Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar Genel Başkan Ümit Özdağ'a Bolu'daki son durum hakkında bilgiler verdi. Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak da Cumhuriyet ve Atatürk'ten taviz vermeyen bir kişi olarak Zafer Partisi saflarına katılmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Görüşme sonunda İlkay Bayrak'a parti rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ taktı. 

Görüşmenin ardından X hesabından İlkay Bayrak'la çekilen fotoğarfını paylaşan Özdağ, “Bolu Belediye Başkan Adayımız İlkay Bayrak. İlkay Bayrak halen Zafer Partisi Bolu Belediye Meclis Üyesi. Bolu'da yapılan anketlerde Zafer Partisi şaşkınlığı yaşanıyor” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir