İlhan Durak: "Seçilirsem 1 gün bile tatil yapmayacağım"

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, belediye başkanı seçildiği takdirde, gece uyamadan gündüz durmadan çalışacağını, 5 yıllık süreçte 1 gün bile tatil yapmadan Bolu’ya hizmet edeceğini söyledi.

İlhan Durak:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

TV Bolu’da canlı olarak yayınlanan Konuşuyoruz programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Gazeteci Mert Minisker’in sorularını yanıtladı. MHP Bolu İl Başkanı olduğu 2022 yılından beri durmaksızın sahada olduğunu belirten İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı olduğu takdirde, görev yapacağı 5 yıllık dönemde 1 gün bile tatil yapmayacağını açıkladı. Durak, Bolu için kaybedecek bir dakikanın bile olmadığını ifade ederek, “MHP Bolu İl Başkanı olarak atandığım 2022 yılının sonundan itibaren, temposu yüksek bir maratonun içerisine girdik. Bu süreçte neredeyse hiç durmadık. Çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın gönlüne girerek aldık. Uzun yıllar sonra MHP Bolu’dan milletvekili çıkardı. Çok uzun ve yorucu bir süreçti. Seçimlerin hemen ertesi günü Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına İzzet Baysal Caddesi’ne çıkarak vatandaşlarımıza fidan dağıttık, çalışmaya devam ettik. Saha çalışmalarımıza ara vermedik. Seçim sonrası sadece Sayın Vekilimiz İsmail Akgül’le birlikte 3 günlük kısa bir tatil yaptık. Ondan sonra çalışmaya devam ettik. Şimdi Bolu için önemli bir seçimin arifesindeyiz. Ben buradan Bolulu vatandaşlarımıza söz vermek istiyorum. Belediye başkanı seçildiğim takdirde 5 yıllık görev sürem boyunca 1 gün bile tatil yapmayacağım. Gece uyumayacağım, gündüz durmayacağım. Çünkü Bolu’nun kaybedecek 1 dakikası bile yok” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir