"İktidara, yandaş ve paydaşlarına verilecek tüm oylar boşa gider"

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sümer ve Borazanlar mahallesindeki esnafları ziyaret eden Yağcı, esnaf tarafından güler yüzle ve ilgi ile karşılandı. BTP’li Belediye Başkan Adayı Yağcı esnafların sorunları dinledi, projelerini, çözümlerini anlattı.

“Biz rant belediyeciliğine değil, halk belediyeciliğine talibiz.’’

 ‘’Belediyenin kaynaklarını, şeffaf ve verimli kullanmalıyız. Belediyeler artık halk için değil rant için bir araç haline geldi. Hizmetleri sınırlı, çözümden, verimden, şeffaflıktan çok uzak bir belediyecilik anlayışı hakim. Biz rant belediyeciliğine değil, halk belediyeciliğine talibiz. Bolu’nun hak ettiği belediyeciliği vatandaşımızla beraber biz sağlayacağız.’’ Dedi.

 Küçük esnafın darboğaz ekonomide en fazla darbeyi alan kesimlerden biri olduğundan bahseden Yağcı, belediyelerin esnafı ve mahalle kültürünü korumasının önemine değindi.

“İktidara, yandaş ve paydaşlarına verilecek tüm oylar boşa gider. Gelin oyları bölelim.”

“Artık seçim propagandası tersine döndü, iktidara, yandaş ve paydaşlarına verilecek tüm oylar boşa gider. Gelin oyları bölelim. Artık gençleri iş başına getirelim. Yaşlanmış, çözümsüz siyasetten hepimiz bıktık. AKP bakanları Bolu’da sırayla şöyle hastane yapacağım, yatırım getireceğim, böyle stad yapacağım diyor. 23 yıldır niye yapmadınız? MHP adayının AKP’den farkı yok, bunu iyi anlayın. AKP=MHP’dir. Size fayda getirmez. CHP’ye gelince, CHP doğru söylemlerde bulunda, doğru hareket etse, adam gibi muhalefet yapsa, emin olun iktidar ve yandaşları da olmazdı. Gelin bu seçimde muhalefeti de değiştirelim. Muhalefeti değiştirmeye de Belediyeden başlayalım.” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir