"Hurda araçları bize kakalamışlar"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özcan gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında şu ifadelere yer verdi;

HÂKİM ORTAĞI AKTİF SİYASETÇİ

İsraf ve yandaş kayırmacılık hat safhaya ulaşmış, size şu ana kadar duymadığınız çarpıcı bir örnek vereceğim. İsmini vererek söyleyeceğim. Hira diye bir şirket var, Bolu Belediyesi'nin ambalaj atıklarının toplanmasıyla ilgili çeşitli işler yapmıştı. Bu şirketin yöneticisi de bir siyasi partide aktif olarak görev yapıyordu, bıraktıysa görevini o durumu bilmiyorum. Bu şirketin bolu belediyesine faizler hariç hala 26 Bin lira borcu var.  Size göstereceğim bu 6 aracı biz 30 Mart günü bu şirketin borcuna karşılık 187 Bin lira olarak kabul etmişiz. Yani borcunuzdan düşeriz demişiz. Bu araçların trafik tescilleri olmadığı halde biz bu araçları belediyenin demirbaşına da kaydetmişiz.

42 BİN LİRAYA SATMAYA HAZIRIZ

Madem biz bu araçları 187 Bin liraya borca karşılık kabul etmişiz, satalım dedik. Bolu'da faaliyet gösteren 4 hurdacıdan fiyat aldık. En düşük fiyat veren 36 Bin Lira fiyat verdi. En yüksek fiyat verende 41 Bin lira verdi. Biz bu araçları 187 Bin Lira borç karşılığı kabul etmişiz. Hurda araçları bize sağlam diye kakalamışlar, hem de son gün. Bolu belediyesinin işte bu tür yerlere gitmesine izin vermeyeceğiz. Araç resimlerinden durumu açıkça görebilirsiniz. O araçları 42 Bin liraya almak isteyene de hemen satmaya hazırız. Çünkü 42 Bin liralık teklif yok.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir