Hayriye Koç kalbine yenik düştü

Hayriye Koç kalbine yenik düştü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve çalışma arkadaşlarının çok sevdiği Hayriye Koç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Koç için hastane önünde cenaze töreni yapıldı. Hayriye Koç’un cenaze törenine çok sayıda mesai arkadaşı ve ailesi katıldı. Kalp krizi sonucu vefat eden Hayriye Koç’un cenazesi 21 Aralık Salı günü Mudurnu Göncek Köyü Demirciler Mahallesi Cami’nde kılınacak cenaze namazına müteakip köy mezarlığına defnedilecek.

HASTANE SOSYAL MEDYA HESABINDAN BAŞSAĞLIĞI

Bolu Fizik Tedavi Hastanesi sosyal medya hesabında Hayriye Koç ile ilgili taziye mesajı yer aldı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: “Hastanemizde Koruma ve Güvenlik görevlisi olarak görev yapan Hayriye Koç vefat etmiştir. Hastane bahçesinde yapılan cenaze törenine ailesi ve mesai arkadaşlarının katılımlarıyla Hayriye Koç son yolculuğuna uğurlandı. Kendisine Allah'tan rahmet acılı ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz.”

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir