Hayallerini Emekli olduktan sonra gerçekleştirdi

Hayallerini Emekli olduktan sonra gerçekleştirdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’nun Mengen ilçesinde yaşayan nesil tan çalışırken hayalini kurduğu doğa otelini emekli olduktan sonra hayata geçirdi. Eskiden ev olarak kullandığı yapıyı restore ederek otele dönüştüren Tan evin bahçesine de farklı büyüklükte bungalovlar yaptırarak doğa sever tatilcilerin hizmetine açtı. Tan Nesilce Otel için: 

‘’ sadece hafta sonları gelip kendimizin kaldığı bir yerdi. Emekli olmaya yakın hayal ettim burayı ve burada bir hayalimi gerçekleştirdim. A4 kağıdına çiziyordum tek tek bu evleri, bungalovları, evimizi her şeyi çiziyordum. Böyle bir yer meydana getirmeyi planladım ve oldu.’’ ifadelerini kullandı. 

Bolu Mengen zaten bir marka 

Otelin ilk açıldığı yıllardan beri değişmeyen konuklarının olduğunu onlarla akraba gibi olduklarını ve bu durumdan çok memnun olduğunu ifade eden Tan, Nesilce Oteldeki atmosferi şu şekilde ifade etti:  

‘’ Ben çok memnunum en azından insanlar buraya geliyor çok mutlu oluyorlar. Orman havası oksijen bol. Bolu'nun Mengen ilçesindeyiz. Mengen zaten bir marka, Mengen'i çok beğeniyorlar. Benim artık 10 yıldır ellinci, altmışıncı, yetmişinci gelen konukların var. Burayı sanki evleri, köyleri gibi benimsiyorlar. Geliyorlar kalıyorlar çok da mutlu oluyorlar. Artık akraba gibi oluyoruz.’’ 

Hayal edin ve hayalinizin peşinden koşun 

Nesilce Otel başarısından sonra Bolu’nun örnek kadın girişimcilerinden olan Nesil Tan girişimci olmak isteyen kadınlara ise söyle seslendi:  

‘’ Hayal etsinler ve hayallerinin peşinde koşsunlar mutlaka gerçekleşecektir. Ben hayal ettim ve gerçekleşti. Şimdi ikinci hayalim buranın prime versiyonunu yapmak. O da gerçekleşiyor inşallah epeyce yol aldım onda da.’’ 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir