Hani Bolu'nun en güzel bulvarı olacaktı

Hani Bolu'nun en güzel bulvarı olacaktı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bir projesi daha hayal oldu. Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacağım vaadiyle günlerce anlattığı sosyal konut projesinin ihale iptalinden sonra bir türlü ihalesi gerçekleştirilemeyen projenin hayal kırıklığının üzerinden çok geçmeden Özcan’ın bir projesinin daha hayal olduğu anlaşıldı. Şehrin ortasından geçen sulama kanalının kapatılarak Bolu’nun en gözde bulvarlarından biri olacağı vaat edilen kanal yolu projesi üst yapı düzenlemeleri ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

KAĞIT ÜZERİNDE KALDI

Belediye başkanı Tanju Özcan tarafından şehrin içinden geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalı kapatılarak üzerinde yürüyüş, bisiklet yollarının, dinlenme ve spor alanlarının olduğu bir proje tanıtılmıştı. Şu an üzeri kapatılan kanalın üstüne yapılacak projeyide kamuoyuna açıklayan başkan Özcan buranın Bolu'nun en güzel bulvarı olacağını söylemişti. Günlerce bu projenin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşmıştı. Bölgede oturan vatandaşları oldukça heyecanlandıran bu proje sadece kağıt üzerinde kaldı. Edinilen bilgiye göre DSİ tarafından anlatılan projeye başından beri izin verilmediği sadece kanalın kapatılmasına ilişkin müsaade edildiği ve Feridun Yılmaz’ın Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde talebini geri çektiği öğrenildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir