Hakan Aydın, 'Bayrakçı'ya para verdin mi, vermedin mi?' diye açık açık sordu

MHP Kontejan Belediye Meclis Üyesi adayı aynı zamanda gazeteci Hakan Aydın, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kendisini anketlerde açık ara önde gösteren Hakan Bayrakçı'ya para verip vermediklerini açık açık sordu.

Hakan Aydın, 'Bayrakçı'ya para verdin mi, vermedin mi?' diye açık açık sordu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son dönemde Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı tarafından özellikle CNN Türk ekranlarında Tanju Özcan'ın anketlerde açık ara önde olduğu dile getirilerek algının dibine vuruluyor. Lakin artık bu algıyı Bolulu vatandaş yemiyor.

İşte bu noktada MHP Merkez İlçe Başkanı iken istifa ederek kontejandan Belediye Meclis Üyesi adayı olan Gazeteci Hakan Aydın, İlle de Sen Partisi adayı Tanju Özcan'a açık açık Bayrakçı'ya para verip vermediklerini sordu.

Bolu anketinin(!) sıkıştırılması çok mani mani

Aydın sosyal medyasından herkesin görebileceği şekilde yaptığı paylaşımda, "Bu güne kadar pek çok siyasetçiye değnek olan Hakan Bayrakçı’nın bir ay önce açıkladığı anket yine gündeme getiriliyor. Büyükşehirlerin tartışıldığı programa Bolu anketinin(!) sıkıştırılması çok mani mani.

Şimdi ben sorayım;

Bolu Belediyesi ve iştirakleri 2023 yılında Hakan Bayrakçı’ya ne kadar ödeme yaptı. 2024 yılında hiç ödeme yapılmış mıdır, yapılmamış mıdır?" ifadelerine yer verdi.

Özcan, Hakan Aydın'ın sorduğu bu soruya cevap verir mi bilinmez ama Özcan'a yakın isimler nasıl yapıldığı belli olmayan bu anketi mal bulmuş mağribi gibi paylaşarak algı yapmaya çalışıyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir