Hakan Alpaslan'dan göbek eleştirilerine cevap

Hakan Alpaslan'dan göbek eleştirilerine cevap
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yapılan son meclis toplantısında Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Uğur Akbay Belediyenin 3 yıldır birkaç göbekten başka bir şey yapmadığını iddia etmişti. İYİ Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan 1 Haziran 2022 Bolu Belediye Meclisi 1. oturumunda yaptığı konuşmada AK Partinin göbek eleştirilerine cevap verdi. 

İyi Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak faaliyet raporlarını incelediğini söyleyen Alpaslan, ''Belediye Binası hem zeminden su alıyor, hatta Belediye Meclis salonunda yağmurlu havalarda neredeyse şemsiyeyle salonda oturacak duruma geliyorduk. Bunları çok çabuk unutmuşuz gözüküyor'' ifadelerini kullandı.

3 YILDIR NELER Mİ YAPTIK?

3 yıl boyunca yapılan hizmetlerin tek tek altını çizen Alpaslan, ''3 yıldır neler mi yapmışız ? Karadere Su Tüneli tamamlandı, Orman Bölge Müdürlüğü Binası tamamlandı, Zübeyde Hanım Cami İnşaatı devam ediyor, Yöresel ve Organik Ürünler Pazarı İnşaatı, Bolu Belediyesi ek hizmet binası inşaatı, Yeni İtfaiye Müdürlüğü Binası İnşaatı, Çöp depolama sorununu çözmek adına hizmete giren 2.ilave lot alanı, ileri biyolojik atık su arıtma tesisi, kanal kapatma ve kanal yolu projesi, kültür mantarı üreticiliği, kompost üretim tesisi, kalıcı konutlar deprem müzesi, konserve fabrikası, Demokrasi meydanı iş merkezi, Veterinerlik ek bina ve köpek barınakları, bazı büyük parklarda yapılan biyolojik göletler, hisar tepesi kültür merkezi, Necip Fazıl Kültür Merkezi, yukarı çarşı arasta bölgesinde bulunan dükkan cepheleri sundurma yapım işi, yukarı çarşı altyapı,  aydınlatma, yenileme ve zemin kaplama çalışmaları, Belediyenin yanındaki tünel iyileştirme projesi, imaret meydanı projesi, yeni aşevi binası, trafiği rahatlatan modern göbekler, kavşaklar, geniş bulvarlar, kaldırımlar, asfaltlama çalışmaları, altyapı çalışmaları, çeşitli mahallerde açılan sosyal tesisler, yeni Pazar yerleri, açılan onlarca modern parklar, günlük rutin ve sorunsuz bir şekilde devam eden temizlik işleri, parkların bakımı gibi onlarca proje. Anlattıklarımda fazlası vardır, eksiği yoktur'' şeklinde konuştu. 

TÜRLÜ ZORUNLARA RAĞMEN YAPTIK

Her türlü zorluğa rağmen bu icraatlerin gerçekleştirdiğini vurgulayan İYİ Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, ''Bunlar yapılırken de bütün Dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 salgınıyla, son 50 yılın en şiddetli kar yağışıyla ve Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik kriziyle de mücadele işin cabasıdır. Son 3 yılda asgari ücretin işveren maliyetinin ikiye katlamasıyla beraber artan personel giderleri, benzin ve motorine gelen % 400 lük zam artışı, sanayi elektriğindeki % 500 lük artışta, Belediye bütçesi hazırlanması çalışmalarında , bütçe sihirbazlığı gerektirmiştir ki ; çok şükür, özenle çalışılarak bunun altında da büyük ölçüde kalkılmıştır. Eksikler yok mudur? Tabii ki daha yapacak çok iş vardır'' dedi.

PATRON HALKTIR

Halkın desteğiyle yapılacak çok işin olduğunun altını çizen Alpaslan, ''Bolu halkı hiç merak etmesin daha uzun yıllar halkımızın da desteğiyle yapacak çok işimiz var. Biz onlarla beraber iyi bir ekibiz ve uzun yıllar birlikte çok güzel günler göreceğiz ve Bolu’yu birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Patron halktır'' ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir