Göynük için birlikte çalışıyorlar...İGM adayları Demiröz'ün yanında

Göynük Belediye Başkanlığı için sahada çalışmalarını sürdüren AK Partili Mehmet Demiröz’ün, İl Genel Meclis Adayları Mehmet Özkan ve Ayhan İşbilen ile birlikte yürüttükleri çalışmalar Göynük’te taktirle karşılanıyor.

Göynük için birlikte çalışıyorlar...İGM adayları Demiröz'ün yanında
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti belediyeciliğini tekrar Göynük’e kazandırmak isteyen Mehmet Demiröz ve ekibi kapı kapı gezmeye ve destek istemeye devam ediyor. Göynük’te yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ‘sakin şehir’ Göynük’ün yeni bir çehreye kavuşması için çalışan Demiröz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri ile de Göynüklülerden tam not alıyor. 

Mehmet Demiröz’ün AK Parti Göynük İl Genel Meclis Üyesi adayları Mehmet Özkan ve Ayhan İşbilen ile de birlikte hareket etmesi taktir topluyor. Sadece Göynük ilçe merkezinde değil, Göynük ilçe köylerinde de çalışmalarını sürdüren AK Parti ekibi, vatandaşların büyük desteğini alarak Göynük’te zafer ilan etmek istiyor.     

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir