Gazeteciler itfaiyecileri unutmadı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, İtfaiye Teşkilatının 309. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Gazeteciler itfaiyecileri unutmadı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Gazeteciler Cemiyeti 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Kazlı ve Müdür Yardımcısı Kenan Coşkun, gazetecileri geçtiğimiz yıl hizmete açılan itfaiye binasını gezdirdi. Vatandaşın can ve mal güvenliği için 7/24 göreve hazır olduklarını söyleyen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Kazlı, Bolu İtfaiyesi’nin bölgenin en donanımlı itfaiyesi olduğunu belirtti. İtfaiyenin görevinin sadece yangınlarla sınırlı olmadığını ifade eden Kazlı “Bolu Belediyesi İtfaiyesi sahip olduğu imkanlar ve nitelikli personeli ile bölgenin en donanımlı itfaiyesidir diyebiliriz. Bizler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 7/24 hizmet veren bir birimiz. Sadece vatandaşlarımız için değil, sokak canlarımızın zor anlarında, orman yangınlarında, su altı arama ve kurtarma operasyonlarında her daim göreve hazırız” dedi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker de İtfaiye Teşkilatının 309. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, itfaiyecilerle gazetecilerin yangın, kurtarma gibi olaylarda birlikte görev yaptıklarına dikkat çekti. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün modern donanımı ile ülkede örnek gösterilecek bir itfaiye teşkilatı olduğunu belirten Minisker, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan itfaiyecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir