Ercoşkun: Yeni dönemde görev verilirse elimizden geleni yaparız

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

24 Haziran seçimleri öncesi yeniden milletvekili aday adaylığını açıklayan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Ercoşkun, “Bu seçimlerde de her zaman olduğu gibi milletmizin tüm olan biteni, yaşananları en doğru şekilde tahlil edip kararını o şekilde sandığa yansıtacağını düşünüyorum. Tabii yeni sistem ile birlikte istikrar da tesis edilecek. Bu istikrar ile önümüzdeki dönemde Türkiye daha da güçlenecek” dedi.

HANGİ GÖREV UYGUN GÖRÜLÜRSE GAYRET EDECEĞİZ

Milletvekili olarak 2011'den bu yana görev yaptığını hatırlatan Ercoşkun, şöyle konuştu:
“Gerek Meclis’teki çeşitli komisyonlarda almış olduğumuz görevler, gerek genel merkezde almış olduğumuz görevlerle beraber yapılan hizmetlerden Bolu'nun daha da fazla pay alabilmesi adına gayretler ortaya koyduk. Bundan çönce ki elde ettiğimiz tecrübelerle bundan sonraki dönemde de eğer Cenab-ı Hak nasip ederse partimiz, başta genel başkanımız olmak üzere uygun görürse bize bir görev düşerse elimizden geleni yaparız. Ama bunun dışında bize bir görev düşmediği takdirde de, partimiz yine bize hangi görevi uygun görüyorsa bu görevde de sonun kadar gayret etmeye devam edeceğiz.”

YAYLA EVLERİ

Basın mensuplarının sorusu üzerine yayla evleri konusuna da değinen Ercoşkun, yayla evleriyle ilgili sorunu 24’ncü dönemde yapılan yasama faaliyeti ile çözdüklerini, ancak CHP’nin bu yasayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdığını söyledi. Ercoşkun, “Anayasa Mahkemesi, bazı şekli eksiklikleri sebep göstererek bu yasayı iptal etti. Ben bu konuyu Anayasa Mahkemesi nezdinde de takip ettim. Hangi sebeplerle bu yasa iptal edildi? Bu sebepleri, bu gerekçeleri tespit ettim. Bu esnada şaşırtıcı bir şey de buldum. Her gittiğimiz yerde yayla evleri meselesi ile ilgili her türlü desteği vereceğini söyleyen CHP Bolu Milletvekili arkadaşımız Tanju Özcan'ın da imzası olduğunu gördüm. Hatta bunun bir nuüshasını da istedim Anayasa Mahkemesi'nden sizlere de inşallah bir sonraki toplantıda bunu takdim edeceğim. Yani bir tarafta popülist bir yaklaşımla vatandaşa ‘ben sizin yanınızdayım’ diyen ama diğer taraftan da tam tersine bir irade ortaya koyan bir muhalefet milletvekili ile karşı karşıyayız.” dedi.

Ercoşkun, yayla evleri ve tavuk kümesleriyle ilgili yaptıkları hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade ederek, “Meclis komisyonundan geçtikten sonra inşallah sizlerle Bolu kamuoyu ile bu konuyu paylaşacağız ve Bolu'nun en önemli iki sorununa çözüm bulmuş olacağız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir