Ercoşkun turizmci oluyor

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Ağustos ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda Elmalık Köyü mevkiinde Koru Hotel'in karşısında bulunan arazi ile ilgili turizm tesis alanı imar tadilatı ile ilgili gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda turizm tesis alanı için imar tadilatı başvurusu yapılan alanın Ali Ercoşkun'a ait olduğu öğrenildi. İmar komisyonu tarafından oy birliğiyle imar tadilatı onayı verilen alanda yapılacak yatırım hakkında Belediye Başkanı tanju Özcan memnun olduğunu söyledi.

GÜZEL BİR YATIRIMA HAZIRLANIYOR BENİM ESKİ MİLLETVEKİLİ ARKADAŞIM

Özcan konu hakkında şu değerlendirmelerde bulundu  "Güzel bir yatırıma hazırlanıyor benim eski milletvekili arkadaşım. Komisyon karara olumlu bakmış. Bizde bu vesileyle söyleyelim. 'Gündem maddesinde teklifin kimden geldiği değil, Bolu'ya nasıl bir katma değer sağladığı konusu bizim için daha çok önemli' diye söylemiştik. Bende arkadaşlarımızla aynı fikirdeyim konuya çok sıcak bakıyorum. Söz almak isteyen yoksa komisyondan geldiği şekliyle oylarınıza sunuyorum. Ali Ercoşkun'un teklifini kabul edenler?"  dedi karar belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

İYİ OLUR İNŞALLAH

Kararın ardından Özcan şu ifadelerle devam etti "Şaka bir yana biz özellikle Bolu'ya doğayla barışık turizm tesisi yapmak isteyen herkese her türlü desteği veririz. Bu teklifte bu türlü bir planın yapılmasıyla ilgili bir talep. Bu anlamda da iyi olur İnşallah." Ercoşkun tarafından yapılacak turizm yatırımlarının bu alanla sınırlı kalmayacağı gelen bilgiler arasında.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir