DP'den İyi Parti'ye Ziyaret

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 İyi Parti İl Başkanlığına yapılan ziyarette ev sahipliğini, İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aydın ve Yakup Balveren yaptı. Demokrat Parti’yi temsilen, İl Başkanı Murat Ermiş ve Merkez İlçe Başkanı Naim Yılmaz geldi. 

Ziyarette bir konuşma yapan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “Çoğulcu demokrasilerde barış ve hoşgörü içinde siyaset yapabilmek çok önemli. Başka fikirleri, ideolojileri savunsak da, tartışarak doğruyu bulabilmemiz lazım. Bu anlamda, yapılan ziyaret için Demokrat Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Ermiş ise “Son yıllarda farklı gelişmelerin yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Hiç görmediğimiz, yaşamadığımız şeyler oluyor. Sanıyorum bunlara da alışmamız bekleniyor. Ancak yapılan ittifak da gösteriyor ki, bu sürece alışmıyor, tepki gösteriyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir