Doğruyu söyle Başkan!

Doğruyu söyle Başkan!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  AK Parti’li belediye meclis üyelerinin suya yapılan yüzde 44’lük indirimin iptali için Bolu İdare Mahkemesine dava açtıklarını açıklayarak, “Türkiye bunu da gördü. Allah’ım bu mübarek günde aklıma mukayyet ol ne olur.” dedi.

KENDİSİNİ DOĞRULARI SÖYLEMEYE DAVET EDİYORUM

Hakkındaki iddiaların gerçekleri yansıtmadığını söyleyen AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hatice Dinç, Özcan’ın iddialarına tek tek cevap verdi. Dava gerekçesini paylaşımında yayınlayan Dinç, Özcan’ı doğruları gizleyerek algı operasyonu yapmaya çalıştığını söyledi. Dinç paylaşımında şu ifadeleri kulandı:

Hiç iyi şeyler düşünmüyorum...

Bolumuzu ve Bolu halkının çıkarlarını düşünen bir vatandaş olarak, açmış olduğum davayı Tanju Özcan’ın sözde (diplomalı) bir hukukçu olarak bu şekilde nasıl yorumladığını anlayabilmiş değilim.

Açmış olduğum davada, kendisinin cesaret edip paylaşamadığı, ekte görünen davanın izahı bölümünün okunması ile anlaşılacağı üzere;

1. Vatandaşlarımızdan büyük tepki alan, Dijital saatler ile mekanik saatler arasındaki belirlenen metreküp birim fiyatlarındaki % 80’lik fahiş farkı,

2. Dijital su saati kullananların metazori olarak mekanik saate dönüşlerini “zorunlu olarak değiştirilmesi” ibaresinin iptalini;

Talep etmiş bulunmaktayım. Tanju Özcan’da bunu bilmekte ancak gerçekdışı beyanlarla ve algı operasyonlarıyla kendi hata ve kusurlarını örtmek, halkı aldatmak amacıyla ne bir hukukçuya, ne de bir belediye başkanına yakışmayacak, gerçekdışı bu açıklamayı yapmıştır.

Kendisini doğruları söylemeye davet ediyorum.

Kamuoyuna Saygılarımla……….

Hatice DİNÇ - Avukat

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir