Doğalgazı olmayan okul kalmayacak

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Ağustos ayı il genel meclisi toplantısının dün gerçekleşen üçüncü oturumunda Eğitim kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Rapor hakkında bilgi veren AK Parti il Genel Meclisi Üyesi ve Komisyon Başkanı Üzeyir Ercivan bu yıl içinde okullarda doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan okul kalmayacak müjdesini verdi.

BU YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK

Ercivan komisyon raporu hakkında şu değerlendirmeleri yaptı: “Bildiğiniz gibi Bolu Merkez, Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçeleri doğalgaz hizmeti almaktadırlar. Bolu merkez ve Gerede’de olan tüm okullarımız doğalgaz dönüşüm çalışmaları tamamlanmış doğalgaz ihtiyacı yoktur. Komisyon raporumuzda belirttiğimiz gibi Yeniçağa Mesleki Eğitim Merkezi, Dörtdivan ilçemizde Şehir Orhan Yalçın İlköğretim Okulu, Dörtdivan Anaokulu, Dörtdivan Çavuşlar ilkokulu ve Dörtdivan Çok Programlı Lisesi pansiyonun bu ay içerisinde ihalesi yapılıp bu yıl içerisinde tamamlamış olacaktır. Bu yıl doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan hiçbir okulumuz kalmayacaktır. Çocuklarımız daha sıcak bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam edeceklerdir. İl genelinde Üç Bin Yedi Yüz Dokuz öğretmenimiz var Kırk Dört Bin Üç Yüz Yirmi İki öğrencimiz var.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir