Demiröz çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala ekibiyle birlikte saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, Göynük ilçe merkezine kapalı ve daha modern bir pazaryeri kazandıracaklarını söyledi.

Demiröz çalışmalarını sürdürüyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yerel seçimlere az bir süre kaldı. AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz de ilçe merkezinde seçim gezilerini sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelen ve oldukça ilgi gören Demiröz, belediye başkanı seçilmesi ile birlikte Göynük’te yapmayı planladığı projeler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. İlçe merkezinde bulunan fakat elverişsiz şartlarda hizmet veren Pazar yerini yenileyeceklerini söyleyen Demiröz, “Göynük Kapalı Pazaryeri projemizle, Göynüklü vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın hem hava şartlarından etkilenmemesi için hem de modern bir görünüme kavuşması için ilçemize kapalı bir Pazar yeri kazandıracağız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir