Demirkol iddialı konuştu: "Bu seçimi kazanacağız...birinci partiyiz"

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti. BGC Başkanı Mert Minisker ve BGC Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Demirkol basın mensupları ile bir araya geldi. Gazetecilerin Bolu özelinde yapılan anket sonuçlarını sorması üzerine, yapılan son anketlerde AK Parti'nin önde olduğunu belirten Demirkol, "Son yapılan anketlerde birinci partiyiz. Bu seçimi kazanacağız" dedi.

Demirkol iddialı konuştu:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'a, Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu Belediye Meclis Grup Başkanvekili Uğur Akbay, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Bolu eski Milletvekili Arzu Aydın ve çok sayıda partili eşlik etti. 

MAKYAJ BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK, GERÇEK BELEDİYECİLİK BAŞLAYACAK

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirkol, samimi açıklamalarda da bulundu. Gazetecilerin AK Parti'nin Bolu özelinde yaptırdığı anket sonuçlarını sorması üzerine Demirkol, “Birinci partiyiz. Bir önceki seçimler ortada. Yapılmış olan anketlerimiz var. Biz ve genel merkezimiz bu şekilde çalışıyor. Genel Merkezimizin anketleri, il başkanımızın açıkladığı anketlerde diyoruz ki Bolu hassasiyeti olanlar, bu süreçte ‘yanındayız’ diyenlerin gerçekten karşılık bulduğu bir saha görüyoruz. Bu noktada anketlerimizde esnaflarımızın kucaklaması, hane ziyaretlerimizde olan teveccüh de şunu gösteriyor ki; İnşallah Bolu'da 31 Mart’ta makyaj belediyeciliği bitecek gerçek belediyecilik başlayacak” şeklinde cevap verdi. 

Saha çalışmalarından da söz eden Demirkol, vatandaşların AK Parti’ye teveccüh gösterdiklerini ifade ederek,

“Geçirdiğimiz genel seçimlerde merkezde biz oy düşüşü olmasına rağmen 35 bin oyla birinci partisiyiz. Burada bütün adayların Bolu’da projelerini ön plana koymasını, hizmetlerini ortaya koymasını temenni ediyoruz ve böyle de olduğunu düşünüyoruz. Güzel, sevgili bir rekabet olsun diliyoruz. Başarılar diliyoruz. Biz kişilerle, kişilerin durumlarıyla, paydaşlarıyla bir yol yürümeyeceğiz. Biz strateji ile, vatandaşımıza kendimizi doğru anlatarak seçimi sandıkta değil, sahada kazanmamız yönünde bir çalışma yapıyoruz.  Vatandaşın AK Parti’ye ve AK Parti teşkilatına nasıl teveccüh ettiğini görüyoruz. Hayallerimize, heyecanlarımıza ortak olduklarını görüyoruz. Siyaset iddia işidir. Bu seçimi kazanacağız inşallah. Tüm teşkilatlarımızla birlikte samimiyetle kenetlendik. Vatandaşlarımızdan, gelen telefonlardan desteklerden bunları görüyoruz. Biz birinci partiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi ikinci parti oldu. Milliyetçi Hareket Partisi de üçüncü parti oldu. Bizim taban endişemiz yok" dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir