Değişimi getirecek bir aday çıkartacağız

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Ece SİDİLLİ

Türkiye Değişim Partisi Bolu İl Başkanlığı’nın açılışı için Bolu’ya gelen Mustafa Sarıgül, parti binası önünde TDP’liler ve bir grup Boluspor taraftarı tarafından karşılandı. Boluspor taraftarları Sarıgül’e Boluspor atkısı ve forması hediye ederek 2012 yılında Şişli Belediye Başkanı iken Bolusporlu taraftarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

“Bizim mücadelemiz bireysel bir mücadele değil

Mustafa Sarıgül  konuşmasına Bolu’yu ne kadar çok sevdiğini ve burasının bir cennet oduğunu belirtti. Konuşmasına Türkiye Değişim Partisi’nin ilkelerinden ve inancından bahsetti. Sarıgül konuşmansa şısölerle devam etti.

“Hayatımın en güzel toplantılarını Abant’ta yaptım”

Parti binasında Bolulu hayırsever İş İnsanı İzzet Baysal’ı anarak konuşmasına başlayan Mustafa Sarıgül dünya ve ülke gündemine dair kısa değerlendirmeden sonra Bolu ile ilgili projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Bolu’nun doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle dünya çapında tanınması gereken bir il olduğunu fakat ne dünyada ne de yurt genelinde Bolu’nun tanıtımının yapılmadığını dile getirdi. Abant Tabiat Parkı’nın dünya markası olacak kadar güzel olduğunu da vurgulayan Sarıgül, “’Türkiye Değişim Partisi olarak bütün Türkiye’yi gezeceğiz. Yurttaşlarımızla buluşacağız. Bolu Turizm kenti olması lazım. Kışın da yazın da turistlerin gelmesi gerekiyor. Ama Bolu için bir fazla tanıtım olmadı. Ama biz Türkiye Değişim Partisi olarak dünyaya tanıştıracağız. Buradan İzzet Baysal’ı da anmak istiyorum. O büyük hayırsever Bolu için yaptıkları ve arkasında bıraktıklarına minnet duyuyor ve saygı ile anıyorum. Bizim mücadelemiz bireysel bir mücadele değil. Bizim mücadelemiz toplumsal bir mücadeledir. Bolu tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle dünyanın en tanınan şehirleri arasında olması gerekir. Yeterince tanıtımı yapılmamış. Ne yurt içinde ne yurt dışında. Abant’ı bırakın yurtdışında tanımayı, kendi ülkemizde adını duymamış vatandaşlarımız var. Ben hayatımın en güzel toplantılarını Abant’ta yaptım. Abant’ı dünyada bir marka haline getirmeliyiz. Türkiye Değişim Partisi’nin iktidarında Bolu tüm dünya tarafından bilinen bir turizm şehri olacak” dedi.

“Her açıdan donanımlı, güçlü, kuvvetli bir adayımız olacak”

Anka Haber Ajansı muhabirinin partilerinin 2023’teki seçimlere kendi adayları ile girme kararını nasıl değerlendirdiğine ilişkin sorusu üzerine konuşan Mustafa Sarıgül “Türkiye Değişim Partisi olarak biz konuşuyoruz. Bize oy veren bize inanan binlerce arkadaşımız var. Şuan yasal yetmiş beş gün olmasına rağmen altmış ilde teşkilatlarımız kurduk. Kongreleri yapıyoruz. Biz İlk turda herkesin kendi adayıyla çıkmasını istiyoruz ikinci turda zaten fikirler toplanıyor. Biz öyle bir aday çıkartacağız ki her açıdan donanımlı, güçlü, kuvvetli biri olacak. Değişimi getirecek bir aday çıkartacağız. Artık vatandaşlar gerçekten çok sıkıldı. Yirmi yıl oldu. Değişim vakti. Oy veriyorlar yüzde yirmi kararsız kalıyor. Aslında onlar kararsız değil ama yönetimden sıkılmış değişimi isteyen insanlar olduğunu biliyorum. AK Parti’nin gitme vakti geldi. Artık İstanbul’a değil Ankara’ya gidiyoruz.Bolu’dan Ankara’ya gidiyoruz. Artık Ankara’dan İktidar mührünü almaya gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Mustafa Sarıgül’e partisinin Bolu İl Başkanlığı tarafından üzerinde Köroğlu figürü bulunan bir tablo hediye edildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir