"Değişim, samimiyet ve icraat için vakit tamam"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, tüm algılara rağmen 31 Mart seçimlerini samimiyetle çalışmalarının karşılığı olarak kazanacaklarını ifade etti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Önce İl Başkanlığı döneminde şimdi de belediye başkan adaylığı süreçlerinde samimiyetiyle ön plana çıkan, vatandaşların bağrına bastığı İlhan durak 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını belirtti. Diğer adayların birinin belediyenin gücüyle, diğerinin hükümetin gücüyle hareket etmesine rağmen kendilerinin inanmış kadrolarla mücadele ederek gönüllere dokunmaya devam ettiklerini vurgulayan Durak “31 Mart seçimlerini samimiyet belirleyecek. Burada ne belediyenin gücü, ne hükümetin gücü hiç biri artı getirmiyor. Bizler inanmış kadrolarla mücadele ettik etmeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımızda bunu görüyor ve bize güveniyor. İnşallah 31 Mart Pazar günü akşamı hem vatandaşın hem de Allahın ilahi takdiri ile vakit tamam diyerek zaferimizi ilan edeceğiz” dedi. 


“VATANDAŞIMIZ O SENE BU SENE, VAKTİ GELDİ DİYOR”
Bolu’da bugüne kadar yapılan anketlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin az oy alacağına yönelik algılar ile ilgili de konuşan Durak “Günde minimum bin tane el sıkıyorum. Bu sıktığım bin tane elin altı yüz tanesi İlhan Başkan seninleyiz, o sene bu sene, vakti geldi diyorlar. Ben parayla hiç anket yaptırmadım. Diğer siyasi partiler yaptırıyor. Seçime artık iki gün kaldı ve vatandaşımız gereken cevabı sandıkta verecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir