"Çocuklarınız, geleceğimiz bizlere emanet olacak"

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Belediye başkan adayları ziyaretlerine seçim çalışmalarına devam ederken, Ak parti Bolu belediye başkan adayı Dr Muhammed Emin Demirkol saha da gönüllere dokunmaya devam ediyor.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da yerel seçimlerden önce saha çalışmasında vatandaşlar ile bir araya gelen Muhammed Emin Demirkol en önemli projelerinden bir tanesini ziyaretlerinde paylaşıyor. Gerek özel sektörde gerekse devlet dairelerinde çalışan anneler ve babalara büyük müjdeler veren Demirkol; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın rahat bir şekilde büyümeleri en büyük önceliğimiz. Ancak çalışan anneler babalar aile yakınları aile fertleri ya da aile büyükleri şehrimizde değiller ise çocuklarımızı tanıdıklarına ya da komşularına bırakıyorlar. Biz bunun önüne geçmek için bir çalışma başlatacağız. Çocuklarımızın hem etüt hemde rahatça zaman geçirebilmeleri adına hem de yemek öğünlerini rahatça yapabilecekleri merkezlerimiz hazırlanacak. Servis imkanı da sağlayacağız. Ailelerimiz mutlu bir şekilde çalışırken ülkemize milletimize hizmet ederken çocuklarımız da huzurlu olacak” dedi

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir