CHP mitingi sonrası gergin anlar 'yumruklar sıkıldı'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bolu'da gerçekleştirdiği miting sonrası Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ile Kılıçdaroğlu'nun korumaları arasında gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun korumalarının Güneç'i itmesi bir anda ortamın gerilmesine ve yumrukların sıkılmasına neden oldu. Yaşanan gerginlik arbedeye dönmeden son buldu.

CHP mitingi sonrası gergin anlar 'yumruklar sıkıldı'
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP'nin Bolu'da düzenlediği mitingin ardından Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirmek isteyen partililer izdihama neden oldu. Kemal Kılıçdaroğlu sahneden inip parti otobüsüne giderken etrafını saran partililer, Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirmek istedi. İstekleri kırmayan Kılıçdaroğlu son olarak CHP Bolu 1. sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş ve eşi Feriha Ateş ile fotoğraf çektirdi. O sırada Kılıçdaroğlu'na ulaşmak isteyen Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, korumalar tarafından engellendi. Güneç'i iterek Kılıçdaroğlu'nun yanından uzaklaştıran korumalara sinirlenen Gelecek Partisi İl Başkanı korumalara karşılık vermeye çalıştı. Karşılıklı yumrukların sıkıldığı olay, araya giren CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut'un çabalarıyla büyümeden sona erdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir