Çarıkçı susacak mı?

Çarıkçı susacak mı?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat tarafından Boluspor kulübünde yapılan basın toplantısında eski başkan Necip Çarkçı hakkında çok sert eleştiriler yapıldı. Hakkında yapılan eleştirilerle ilgili Çarıkçı’nın suskunluğunu koruyup korumayacağı merak konusu oldu. Abat tarafından yapılan basın açıklamasında Çarıkçı ile ilgili sert eleştiriler şu başlıklarda sıralandı:

Her sene 2 fabrika kurulacak paraya bu kulüp eski yönetim tarafından borçlandırıldı!

Boluspor kulübü tarihinin en büyük borcunu eski yönetimden devraldık!

27 milyon liralık takım kurulmuş. Yapılan ödemelerle ilgili yeterli belge yok!

Boluspor eski başkanı kürsüden 1 Milyon 500 TL’lik alacağını bağışlayacağını söylemiş olmasına rağmen yapmamıştır. Bunların hepsi hikâye hepsi yalandır. Parasının yüzde 92’si ödenmiştir ama kendisi temliki kaldırmamıştır. Yaptığı her zaman bizi zora sokmak olmuştur.

FİBA Bank’tan son 3 gün kala kümede kalma kesinleştiği zaman arkadaş buradan ayakları belinin altına vura vura niye kaçtı? Neden kaçtı? Neden kongre kararları alındı? FİBA Bank’tan bizim hakkımız olan federasyondan gelecek olan para neden buraya gelinip hiç edildi?

Eski Başkanın alacağı para 1 Milyon 409 Bin iken alınan kredi sonrası Boluspor’ konulan temlik 3 Milyon 300 TL. Biz faizle birlikte FİBA Bank’a 9 Milyon 200 Bin TL para ödedik. Federasyondan gelecek 12 Milyon 700 Bin Lira bu kulübün parasına el konulmuş bir şekilde kulüp aldı. Biz federasyondan bu güne daha bir kuruş para almadık.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir