Cahit Çıngı Chp Bolu Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı

Cahit Çıngı Chp Bolu Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda düzenlen basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Bolu’nun tanınmış müteahhidi Cahit Çıngı ülkenin kötü gidişine dur demek için aday adayı olduğunu söyledi.

Düzenlenen basın toplantısına CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Eski Belediye Başkanı Necdet Gören, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve çok sayıda partili katıldı. Çıngı aday adaylığını açıkladığı konuşmasında neden aday adayı olduğunu anlattı. Cahit Çıngı önemli noktalara dikkat çekti. '' Emeklilerin geçim sıkıntısında olduğunu, asgari ücretin yeterli olmadığını ve gençlerde işsizlik oranının fazlaca arttığını, ayrıca yazılı ve görsel basının baskı altında olduğunu'' dile getirdi.

Chp'li 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesini Türk demokrasisinin kazanması olarak gören Çıngı, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı ve aday adayı olma sebeplerini sundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Abdullaheleli (6 yıl önce)
    CHP'den 15 vekilin İP'e geçmesi Türk demokrasisinin kazanması ise, geri dönüp tekrar Chp'ye katılması Türk demokrasisinin KAYBETMESİ Mİ OLDU? cevabını merak etmiyorum!
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir