Bu markette her şey %100 yerli

Bölgenin önde gelen yapı marketlerinden Yıltaş, iki yıl önce faaliyete geçirdiği gıda bölümünde tamamen yerli ürünlere yer veriyor. Ekonomik bağımsızlığın ülkemizin her alanda yükselmesinin en önemli şartlardan biri olduğunu söyleyen Yıltaş Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım, bunun için yerli ürün bilinci oluşturmak gerektiğini söyledi.

Bu markette her şey %100 yerli
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yıltaş  Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren mağazalarının market bölümlerinde tamamen yerli ürünlerin satışını yapıyor. Market bölümlerinde a'dan z'ye tüm ürünlerin yerli olduğu Yıltaş'a vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. 

Mağazalarında market bölümlerinin  Bolu’da 2022, Düzce’de 2023 yılında hizmete girdiğini ve açıldıkları ilk günden itirbaren yerli ve milli ürünlerin satışının yapıldığını söyleyen Yıltaş Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım,  ülkemizde ithal mallarla eşdeğer üretim yapan çok sayıda firma olduğunu, Yıltaş olarak yerli ürün bilinci oluşturmak istediklerini için tedariklerini milli firmalardan yaptıklarını ifade etti. 

AÇILDIĞI İLK GÜNDEN BU YANA SADECE YERLİ VE MİLLİ ÜRÜNLERİN SATIŞI YAPILIYOR 

Marketleri hizmet açtıkları ilk günden itibaren raflarında sadece yerli ve milli ürünlere yer verdiklerini belirten Yıltaş Bolu Mağaza Müdürü Erkan Kurutlu, İsrail'in Gazze saldırılarından sonra ne kadar doğru bir karar verdiklerini bir kere daha anladıklarını belirtti. Kurutlu,  “Gıda marketimizin kurulduğu günden bu güne yaklaşık 2 senedir, yerli ve milli ürünlere destek olmak aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla tamamen yerli ve milli ürünlerle başladık. Özellikle hassasiyet gösteriyoruz.  Yani İsrail Gazze Savaşından sonra alınmış bir karar değil, çok daha öncesinde uyguladığımız bir tutum diyebiliriz.  Son dönemde İsrail Gazze Savaşından sonra, dünyanın gidişatı ile beraber hassasiyet oldu yerli ve milli ürünler konusunda. Özellikle gıda ve temizlik malzemesinde çok sayıda yabancı ürün bulunduğu için ve bunların da çoğunun İsrail menşeili olmasından dolayı insanlarımız hassasiyet gösterdiler. Bizim zaten başından beri uyguladığımız bir politikaydı. Şu anda da vatandaşımıza da bu konuda daha iyi hizmet vermek için her türlü iyileştirmeyi, geliştirmeyi yapmaya çalışıyoruz. Her zaman ülke ekonomisine katkıda bulunacak politikalarla yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TEPKİLER ÇOK GÜZEL

Tamamen yerli ve milli ürünlerin yer aldığı market konseptimize vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini de ifaoe eden Erkan Kurutlu, “Vatandaşlarımızın ilgisi de çok güzel. Duyarlı davranıyor vatandaşlarımız. Özellikle temizlik malzemesinde belli markalar biliniyor. Bunların çoğu İsrail menşeili. Müşterilerimiz yerli ürünleri kullanıp bunlarla ilgili geri bildirim yaptıklarında, memnun kaldıklarını söylüyorlar. Her geçen gün bu konuda talep artıyor.  Diğer illerden ‘Burada mağaza açmayı düşünüyor musunuz?’ gibi telefonlar geliyor. Bu geri dönüşler bizleri çok mutlu ediyor”  ifadelerini kullandı. 


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir