“BTP'yi seçersek beldemiz ilçe olur başkalarını seçersek beldemiz büyük ihtimalle köy olur''

Bağımsız Türkiye Partisi Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak geçtiğimiz Çarşamba günü Taşkesti’de esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

“BTP'yi seçersek beldemiz ilçe olur başkalarını seçersek beldemiz büyük ihtimalle köy olur''
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hiçbir görüşü ayırt etmeden vatandaşları dinleyen Yamak, hep birlikte beldeyi ayağa kaldırma çağrısında bulundu. Yamak ‘’Taşkesti’mizin hali ortada, belde mi köy mü belli değil. Gelen oturmuş, giden oturmuş. Herkes koltuğun biz Taşkesti’mizin peşindeyiz. Derdimiz kazanmak değil derdimiz beldemizin kazanması. Oturmaya değil, hizmet vermeye, çalmaya değil, çalışmaya ve yapmaya geliyoruz. Abartmadan söylüyorum Taşkesti’lim BTP’yi ve beni seçersek beldemiz ilçe olur. Başkalarını seçersek beldemiz köy olur.’’ 

‘’Artık siyasetin gençleşmesinin zamanı geldi. Atatürkçü gençlerin devri geldi. Biz Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın emanetine sahip çıkacağız, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Türkiye’sine, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ideallerinin izinde yürüyerek ulaşacağız. Bu ülke bu milletindir, kimse kendini koltuğunda kalıcı zannetmesin. Türkiye bu milletindir, başka kimseye yar olmaz.’’

Ziyaretlerini açılışında da bulunduğu Kardeşler Lokantası’nı ziyaret ederek tamamlayan Bağımsız Türkiye Partisi Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak, sözlerini şu cümleler ile tamamladı: ‘’Ülkemiz yirmi yılı aşkındır iki kutup arasına sıkıştırılan bir siyaset ile yönetiliyor. Gelin bu danışıklı dövüşe dur diyelim. Tüm seçmenlerimize sesleniyorum, A partisine oy atacak olabilirsiniz, B partisinde bir akrabanız aday olabilir, gelin bu seçim üç oyun birini Bağımsız Türkiye Partisine atın. Belediye meclisi, İl Genel Meclisi, Belediye Başkanlığı pusulalarından, Bağımsız Türkiye Partisi’ne bir oyunuzu verin. Bu bozuk düzene beraber dur diyelim.’’ Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir