BTP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak "Taşkesti üç parti siyasetinden daha büyük!"

Bağımsız Türkiye Partisi Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak Taşkesti çalışmalarına devam ediyor

BTP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Çalışmaları esnasında muhabbette bulunduğu vatandaşların sorunlarını dinlerken karşılaştığı ‘merkezi yönetimden bir parti olmazsa hizmet olmaz’ ithamlarına sert tepki verdi; ‘’Taşkesti doğru hizmetle, doğru belediyecilik ile merkezi yönetimin partilerine ihtiyaç duyan değil, merkezi ve yerel yönetimin en değerli kaynaklarından olabilir. Kısıtlı kaynakları hizmet ve yatırım için değil de rant için kullananlar, bugün A partisi B partisi olmazsa hizmet gelmez anlayışına sahip olanların tam kendileridir. Unutmayın ki Taşkesti üç parti siyasetinden daha büyüktür!’’ Dedi.

‘’Taşkesti’nin ihtiyacı olan, genç bir nefer, sivri bir akıldır. Para için değil hizmet için aday olandır. Ben Taşkesti’yi bulunduğu makuz durumdan kurtarmaya hazırım. Gelin beraber yönetelim, gelin belediyeciliğin örneğini, eşi benzeri olmayan beldemizde  birlikte oluşturalım.’’ Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir