BTP Karacasu Belediye Başkan Adayı Emrah Karakaya'dan fabrika ziyaretleri

BTP Karacasu Belediye Başkan Adayı Emrah Karakaya 31 Mart seçimleri kapsamında Karacasu’da fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

BTP Karacasu Belediye Başkan Adayı Emrah Karakaya'dan fabrika ziyaretleri
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Fabrika ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Karakaya halkın sorunlarını, şikayetlerini dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.
Ziyaretler esnasında işçi vatandaşlarımızdan bölgenin sorunları hakkında bilgiler aldı. İşçi vatandaşlarımızın Şikayetleri, sorunlarını
dinledi. Bir işçi vatandaşımızın önerisi üzerine çöplerin ayrıştırılması ve geri dönüşümü konusunda Karacasu için çözümlerini anlattı. Karacasu beldesinin en basit belediyecilik görevleri arasında yer alan çöp toplanmasını dahi yerine getirmediğini ve bundan son derece rahatsızlık duyduklarını söyleyen işçi vatandaşımızın şikayetlerini dinledikten sonra Karakaya, “Bırakınız halkımıza hizmet etmeyi, Yol yapmak çöpleri toplamak gibi Asli vazifesini dahi yerine getirmeyen bir belediyeyi bu seçimde gelin birlikte değiştirelim. Seçmen olarak Beş yılda bir buna hakkımız var. Karacasu’ya bu güne kadar hizmet edilmedi’’ dedi. Fabrika çalışanlarında desteklerini isteyen Karakaya, çalışmalarına fabrika ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir