BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Yağcı'dan 'Doğrudan Demokratik Yerel Yönetim Bilişim Sistemi' projesi

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, İzzet Baysal Caddesinde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi Standını ziyaret etti. Bağımsız Türkiye Partisi Bolu İl Başkanlığı Yerel Seçim standını ziyaret eden Mustafa Yağcı, standı ziyaret eden seçmen ile sohbet etti.

BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Yağcı'dan 'Doğrudan Demokratik Yerel Yönetim Bilişim Sistemi' projesi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Pazar günü Bağımsız Türkiye Partisi tarafından Güler İş Hanı karşısına kurulan Bağımsız Türkiye Partisi standı büyük ilgi topladı. Stantta Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı’nın broşürleri dağıtılıp, ziyaret eden vatandaşlarla sohbet edildi. Halk tarafından da ilgiyle karşılanan standı Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Yağcı ziyaret etti. Ziyarete ve stand açılışına Bolu İlçe Belediye Başkan Adayları da eşlik etti. Standı ziyaret eden Bolulu seçmen ile bir araya gelen Yağcı, bazı projelerinden bahsetti; ‘’Etkin bir hizmet anlayışıyla yola çıkarken, başarıya ancak vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine kulak vererek ulaşabileceğimizin bilincindeyiz. Belediyemizde düzenlenecek konseyler, toplantılar ve konferanslarla vatandaşlarımızın sesine kulak vererek, ayrım yapmadan tüm halkımıza en iyi hizmeti sunacağız. Vatandaşlarımızın düşüncelerini ve fikirlerini engellemek yerine, o sesi duymak ve değer vermek için buradayız. Belediyemiz, her bir vatandaşımızın katılımını teşvik ederek, birlikte daha güçlü bir Bolu inşa etme yolunda ilerleyecek. Biz diğer siyasiler gibi laf olsun diye söylemiyoruz. Gerçekten Bolu’yu, Bolu’nun çocukları ile yöneteceğiz. Bunu bir sisteme bağlayacağız. Bu sistemin adı; “Doğrudan Demokratik Yerel Yönetim Bilişim Sistemi” dir. Belediyenin her bir kuruşunun nereye harcanacağına Bolu’nun çocukları karar verecek. Her an her kuruşun hesabını verebileceğimiz bir sistem kuracağız. Bolu’da yaşayan her vatandaş Belediye’nin tüm yönetiminde yer alacak, cep telefonundan anlık her bilgiye ulaşabilecek ve Belediyeyi her konuda yönelendirebilecek.’’  Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir