Bolulular Kızılay iftar sofrasında buluştu

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER / GÖRÜNTÜ: CENNET ÇAKAN

Türk Kızılay Bolu Şubesi, Bolu Valiliğinin koordinesinde, Bolulu iş insanlarının da desteği ile; Solmaz - Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde Bolulu vatandaşlara ilk iftarını verdi. 

Solmaz - Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programına Bolu Valisi Ahmet Ümit, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Vali Yardımcısı Vekili Nurhalil Özçelik, Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Tic. ve San. Odası Başkanı Türker Ateş, daire müdürleri, Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı ile Kızılay yetkilileri ve gönüllüleri, Ramazan boyunca verilecek olan iftarlara destek sağlayan iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim Tilavetinin de yapıldığı iftar programında akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. 

İftarın ardından konuşma yapan Vali Ümit, Ramazan ayının önemini şu sözlerle ifade etti:

“İnanç dünyamızda, kadim kültür ve medeniyetimizde, bireysel ve toplum hayatımızda müstesna bir yeri olan Ramazan ayına ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedî azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı, bu topraklarda bin yıldır hasretle beklenir, özel olarak karşılanır, hususi olarak ağırlanır ve özel olarak uğurlanır. Yüce milletimiz, her Ramazan Ayı’nda birlik ve beraberliğini, yardımlaşma duygularını, birbirine olan sevgi ve saygılarını, geçmişiyle olan samimi diyaloglarını ve geleceğine yönelik yüksek hedeflerini bir kez daha yeniler, perçinler.''

Düzenlenen iftar yemeği Ümit’in konuşmasının ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yemek duasıyla sona erdi.

Türk Kızılay Bolu Şubesi Ramazan boyunca günde 1000 kişiye iftar yemeği vermeye devam edecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir