Bolu'dan gitsinler

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların Bolu’dan gitmelerini sağlamak amacıyla yeni bir adım daha atıyor. Daha evvel yabancı uyruklu vatandaşlara işyeri ruhsatı vermeyeceğini ve olanları da iptal edeceğini söyleyen Özcan bu kez farklı bir yol izlemek için kolları sıvadı. “Bu misafirlik uzadı” diyen Özcan yabancı uyruklu vatandaşların su fiyatlarına ve katı atık kullanım bedellerine belediye meclis kararıyla 10 kat zam yapacaklarını söyledi.

TÜRK VATANDAŞI İLE YABANCI UYRUKLU VATANDAŞ AYNI FİYATTAN SUYU KULLANAMAYACAK

Basın toplantısında yapacakları zam hakkında açıklamalarda bulunan Özcan şu ifadeleri kullandı:

“Ben artık sıkıldım. Yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. İşyeri ruhsatı vermiyorum diyorsun gitmiyorlar. Bundan sonra yeni önlemler almaya karar verdik. Önümüzdeki hafta belediye meclis toplantısı var. Su fiyatlarına ve katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı kalemlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşı ile yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Cevdet iltir (2 yıl önce)
    Yanındayız sayın başkanım öl de ölelim Mustafa kemalin askeri Cevdet iltir
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir