Bolu'dan daire al Türk vatandaşlığını kap!

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: MERT MİNİSKER-ZEKERİYA ERCİVAN

Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılarla birlikte gayrimenkul yatırımı yapan yabancı uyruklular için Türk vatandaşlığına geçme limiti 250 bin dolara düşürülmüştü. Suriye’de yaşanan iç savaş ve Ortadoğu coğrafyasındaki istikrarsızlar büyük bir göç dalgasını da beraberinde getirdi. Türkiye de bu göç dalgasından en fazla etkilenen ülke oldu. Ülkedeki sığınmacıların hem demografik yapıyı değiştirmeleri hem de sosyal anlamda Türkiye’ye uyum sağlayamamaları Türk halkının öncelikli sorunu haline geldi. 

Ülkede sığınmacıların neden olduğu sıkıntılar Bolu’da da kendini gösterdi. Sığınmacılar sorunu seçmen tercihlerine yansıdı. 2019 seçimlerinde tüm sığınmacıları göndereceğini vadeden CHP’li Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Tanju Özcan’ın yaptığı açıklamalar ülkede gündem olmaya devam ederken, Arap menşeli firmalar da Bolu'daki faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 

“BOLU’NUN İLK VE EN BÜYÜK ARAP GAYRİMENKUL FİRMASI İLE KARLI VE GARANTİLİ BİR YATIRIM YAP”

Emlak ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren Arap firması sosyal medya hesaplarında Arap müşterilerine Bolu’dan gayrimenkul almalarını tavsiye ediyor. Bolu için hazırladıkları tanıtım filminde, Bolu’nun doğal güzellikleri ve satışa sundukları daireler gösterilirken, yapılacak yatırım ile kolaylıkla Türk vatandaşlığını elde edebilecekleri söyleniyor. Firma videonun açıklama kısmında, “Firmamızla Bolu şehrinde garantili ve karlı bir yatırıma girebilecek, yapım maliyetine elde ettiğiniz mülkünüz ile Türk vatandaşlığını alabileceksiniz. Videoyu izleyin güncel projelerimizi görün. Türk vatandaşlığı elde etmek ve kazanç garantili mülk almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin” ifadeleri yer alıyor. 

KENDİ VATANIMIZDA TEHDİT EDİLİYORUZ

“HABER YAPARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ” TEHDİDİ

Firmanın Bolu’da yürüttüğü faaliyetleri hakkında bilgi almak ve çalışmalarını öğrenmek için sosyal medya hesabında yazan telefonu arayan TV Bolu muhabiri, firmada yetkili olduğunu söyleyen kişi tarafından tehdit edildi. Firmaları hakkında haber yapılmasını istemediğini söyleyen firma yetkilisi, TV Bolu muhabirinin gayrimenkul alanında faaliyet gösteren ve kendini Arap firması olarak tanımlayan bir şirketin sosyal medya ilanlarının haber yapılabileceğini söylemesi üzerine “Haber yapmayın. Haber yaparsanız görürsünüz” tehdidinde bulundu. Firma yetkilisi TV Bolu muhabirinin Türkiye’de yaşadıklarını ve basın özgürlüğünün yasalarla korunduğunu söylemesi üzerine telefonu kapattı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir