Bolu'da TOGG izdihamı

Bolu'ya getirilen yerli ve milli otomobil TOGG, Valilik binası önünde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bolulular, TOGG ile fotoğraf çektirmek için yarıştı. TOGG'un Bolu sokaklarında olması vatandaşlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Bolu'da TOGG izdihamı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

KAMERA: Sude KAHRAMAN

AK Parti tarafından Bolu'ya getirilen yerli ve milli otomobil TOGG, Bolu halkından yoğun ilgi gördü. Araç ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların oluşturduğu izdiham İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. TOGG’dan inerek halkı selamlayan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili adayları Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Kazım Konak TOGG'a gösterilen yoğun ilgiye ilişkin konuşma yaparak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi. 

“YOĞUN KALABALIK MİTİNG ALANINA DÖNÜŞTÜ”

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu halkının TOGG'a gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek,  TOGG'u görmek isteyen vatandaşların oluşturduğu kalabalık ile alanın adeta miting alanına dönüştüğünü söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tam bağımsız bir ülke yolunda ilerlediğini ve halkın umudunun yeşerdiğini de ekleyen Güner,  “Bolu halkına teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Şuan burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 60 yıllık hayalini nasıl gerçekleştiğine dair milletin umutlarının tekrar yeşerdiğini görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tam bağımsız bir ülke yolunda ve küresel bir güç olma yolunda yarın inşallah sivil anayasasını da yapacak bir güçle geliyor 14 Mayıs'a bunu görüyoruz. Biz bugün burada yerli otomobilimizle alakalı TOGG'la alakalı hemşehrilerimize bir duyuru yaptık. Hepsi geldi. Yoğun kalabalıkla miting alanına dönüştü. Tekrar teşekkür edyoruz hemşehrilerimize ama burada önemli olan sadece bir sosyal medya çağrısı ve duyurusuyla milletimizin burada yerli ve milli teknolojisine ve üretimine nasıl sahip çıktığının göstergesi. Ama şunu da söylemek istiyorum; çıktı birileri dedi ki hani nerede? Genel başkanlar, genel müdürler, daire başkanları başbakanları araba bekliyoruz dediler. Hani nerede? dediler. İşte araba burada.” ifadelerini kullandı. 

“İNANMADIKLARI YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİMİZ BOLU'DA”

Suat Güner, yerli ve milli üretimlerin devam edeceğini de belirterek, “Milletimizin artık inancının yeşermiş olması, inancın yükselmiş olması sandıkta belli olacak. TOGG milletin iradesini olumlu etkiliyor.  TOGG gibi Savunma Sanayii gibi dünyadaki savaş teknolojisini değiştiren yerli ve milli onlarca ürünümüz artık semalarda Savunma Sanayisi, Altay Tankı karada, Deniz Kuvvetlerinde TCG Anadolu. Bugün inanmadıkları yerli ve milli otomobilimiz şehrimizde. Bunun arkası kesilmeyecek. Devam edecek. Bizim yer altı kaynaklarımıza inanmayanlar var. Biz doğruları anlatmaya çalışıyoruz.” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir