Bolu'da Gelecek Partisi üyeleri MHP'ye geçti

Gelecek Partisi Bolu İl ve İlçe teşkilatları topyekün istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi saflarına geçti.

Bolu'da Gelecek Partisi üyeleri MHP'ye geçti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güleç, Merkez İlçe Başkanı Sefer Gülen, Gençlik Kolları Başkanı Utku Erişen, Kadın Kolları Başkanı Elif Aksu ve il, ilçe tüm yöneticileri partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçti. Parti binasında gerçekleştirilen törenle Milliyetçi Hareket Partisi’ne üyeliklerini resmileştiren isimlere MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol tarafından rozetleri takıldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol “Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığına, Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığından istifa ederek MHP saflarına ana kademesi ile katılan; Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç'e, Merkez ilçe Başkanı Sefer Gülen'e, Gençlik Kolları Başkanı Utku Erişen'a Kadın Kolları Başkanı Elif Aksu'ya teşekkür ederiz.İstifa süreçleri çerçevesinde Gelecek Partisinden istifa ederek Milliyetçi saflara katılım sağlayacak olan İl Başkan yardımcıları,İl yönetimleri,İlçe Başkanları ve yönetimleri,kadın Kolları yöneticileri,gençlik Kolları yöneticilerine de şimdiden teşekkür ederiz. İstifa süreçleri çerçevesinde Gelecek Partisinden istifa ederek Milliyetçi saflara katılım sağlayacak olan İl Başkan yardımcıları, İl yönetimleri, İlçe Başkanları ve yönetimleri, kadın Kolları yöneticileri, gençlik kolları yöneticilerine de şimdiden teşekkür ederiz. MilliyetçiÜlkücü Hareket inanmış kadrolarıyla gün geçtikçe büyüyerek çalışmalarına devam etmektedir.Allah'ın izniyle 14 Mayısta olduğu gibi yine 31 Martta mahalli idareler seçimlerinde başarıya imza atacaktır. Partimize yeni katılan tüm üyelerimize teşekkür eder ayırmadan ayrışmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir