Bolu'da bir ilk! Rönesans Life İnşaat Villa Ofisler...Hemen yerinizi ayırtın!

İnşaat sektöründe Bolu’yu ilklerle tanıştıran Rönesans Life İnşaat, Bolu’ya kazandırdığı havuzlu villa konseptinden sonra şimdi de Kılıçarslan Mahallesinde başlayacağı villa ofis projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Toplam 11 adet villadan oluşan ofis projeleri görenlerin beğenisini kazanıyor. Villa ofisler tamamlandığında Bolu’nun sosyal ve ekonomik hayatına prestij katacak. Ön satışları başlayan villa ofisler için siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın…

Bolu'da bir ilk! Rönesans Life İnşaat Villa Ofisler...Hemen yerinizi ayırtın!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Rönesans Life İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Güneş, proje hakkında TV Bolu’ya bilgiler verdi. Projeye şimdiden yoğun bir talep olduğunu dile getiren Güneş, villa ofis projesi ile Bolu’nun vizyonunu değiştireceğini ve ticaret hayatında yeni bir boyut açacağını söyledi. 

“BOLU’DA OLMAYAN BİRŞEYİ YAPMAK İSTEDİK”

Bolu’da olmayan bir şeyi ilk defa yapmak istediklerini belirten Rönesans Life İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Güneş, “Bolu’ya bütün yenilikleri getiren inşaat firmalarından birisiyiz. Bir gün otururken aklıma geldi. Bu fikri Savaş Başkan (Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak) ile paylaştım. Kendisi beni kırmadı ve bu proje hoşuna gitti. Bir şey tasarladık. Her geçen gün kendimize yenilik katarak bir projeye daha imza atalım diye düşündük. Bunun sonucunda böyle bir proje elde ettik. Biz bu projeleri avukatlık ofisi, diş doktoru, güzellik merkezi gibi proje olarak tasarladık. İnsanların da hoşuna gitti. Ön satışlarımız başladı ve insanların ilgi odağı oldu. Şuan da satış ofisini kurduk yeni açtık. Yavaş yavaş insanlar gelip görüyorlar. Bu durum onların hoşuna gidiyor. Mesken olarak kullanılmayacak bu ofisler. İnsanlar artık binaların altında dükkan işletiyorlar. Bu projede avukatlık ofisi, güzellik merkezi gibi işletmelerin olması bizim hoşumuza gitti. Bu şekilde yola çıktık” diye konuştu.  

VİLLA OFİSLERİN DETAYLARI

Villa ofislerin detayları hakkında da bilgiler veren Güneş şunları söyledi; “Toplam 11 adet villamız var burada. 1 tanesi ikiz villa 1 tane de tek villa var. Tek villa Savaş başkanın villası. Ofisini buraya taşıyacak. Bu proje Bolu’nun sosyal ve ekonomik hayatına prestij katacak bir proje diye düşünüyoruz. Binaların pencereleri pimapen olmayacak. Alüminyum doğrama yapacağız. İş yeri olduğu ve çok kullanıldığı için. Uzun ömürlü olsun istiyoruz. Dışlarında kompozit kaplamalar var. Taş giydirmeler var. Güzel bir peyzaj ve otoparkları var. Örnek veriyorum; Biz bu projeyi sattık. Ofis olarak kullanacak arkadaşlar isimlerini bina üzerine değil de bina önünde bulunan tabelalara asacaklar. Çok daha otantik. Daha dikkat çekici olsun diye böyle bir şey düşündük. Bizim projemizde 4+1, 3+1, 5+1 seçenekleri de var. Bodrum katı olan daireler var. Oraya spor salonu yapacağız. Vatandaşlar en alt katta stres atmaları için bir yer oluşturduk. Çatı katı var. En son katlara hobi odası oluşturduk. İçlerindeki seramikler normalde çok düz yapılarda 60x120 seramik kullanılıyor ama biz burada 120x120 seramik kullandık. Tek parça olarak düşündük. Proje bittiğinde çok dikkat çekecek.” 

PROJE ŞİMDİDEN ÇOK BEĞENİLDİ

Projenin Kılıçarslan Mahallesi’nde hayata geçeceğini söyleyen Rönesans Life İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Güneş, projenin şimdiden çok beğenilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Güneş, “Bu proje Bolu’nun en gözde mahallelerinden biri olan Kılıçarslan Mahallesinde. Özdilek ve 14 Burada AVM yakınında. Yeni bir habitat oluşturmaya çalıştık. Bu projenin çok dikkat çekeceğini, güzel olacağını düşünüyoruz. İlgi var. Her geçen gün daha çok artıyor. Müşterilerimiz geliyor, soruyor. Bilgi alıyor. Herkesin bu proje çok hoşuna gitti. Bolu’ya böyle bir şey kazandırmamız insanların hoşuna gitti” diye konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir