Bolu'da "Aile Çalıştayı" başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen "Aile Çalıştayı" Bolu Hilton Otel'de başladı.

Bolu'da
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Aile Çalıştayının açılışı Bolu Hilton Otel'de gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayan çalıştaya Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Avcı, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'i temsilen Mustafa Nuri Gürsoy  Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, akademik personel, kamu kurum ve STK temsilcileri katıldı. 

BAİBÜ Fen - Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hamit Coşkun'un açılış konuşmasının ardından, genel tanıtım oturumu gerçekleştirildi. Ailenin korunması güçlendirilmesi ve sosyal refahın sağlanması için düzenlenen çalıştayda "Aile, Eşitlik ve Adalet", "Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah",  "Aile Odaklı Sosyal Hizmetler", "Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme", konuları görüşülerek, gün sonu raporu hazırlanacak. 17.30 da kapanışı yapılacak çalıştayın sonunda katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilecek.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir