Bolu'da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Bolu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Anıtpark'ta başlayan kutlama programı Kapalı Spor Salonu'nda okullar ve sporcular tarafından yapılan sportif gösteriler ile devam etti.

Bolu'da 19 Mayıs coşkusu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Anıtpark'ta çelenk sunma töreniyle başlayan programa Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite'si Rektörü Mustafa Alişarlı, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar,  sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğrencilerin Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Atlı Spor Kulübünün atlı birliklerinin de katıldığı tören sonrası protokol, sporcular, vatandaşlar Karaçayır Spor Kompleksi'ne kadar Türk Bayrakları eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. 3 Bin kişilik Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda ellerinde bayrak tutan öğrenciler görsel şölen oluşturdu.  Spor salonunda düzenlenen programda yüzme, masa tenisi, basketbol gibi spor branşlarının gösteriminin yanında halk oyunları da sergilendi. Program büyük bir coşkuyla kutlandı. Bolu Valisi Erkan Kılıç,  spor müsabakalarında dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir