"Bolu halkının desteği ve katılımıyla daha güçlü olacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Adayı Zuhal Toker Işın, CHP’nin Bolu’da gerçekleştireceği mitingin görkemli bir şölene dönüşeceğini ifade ederek, Bolu halkına mitinge katılmaları için çağrıda bulundu.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

KAMERA: M. Yusuf TUĞRUL

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala partiler çalışmalarını sürat kesmeden sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Zuhal Toker Işın, partisinin seçim sürecini değerlendirerek, Bolu’daki CHP örgütleri olarak birlik içerisinde seçime hazır olduklarını belirtti. Işın, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın katılacağı CHP mitingi dolayısıyla büyük heyecan yaşadığını ifade ederek, CHP’nin Bolu’da yapacağı mitingin şölene dönüşeceğini söyledi. Zuhal Toker Işın, Bolu halkının mitinge katılımıyla güçlerine güç katacağını da vurgulayarak  “Çalışmalarımız son derece hızlı aktif bir şekilde bütün örgütümüzle birlikte devam ediyor. Ben mitingleri partimizin şöleni olarak düşünürüm her zaman ve bütün halkımıza da buradan sizin aracılığınızla çağrıda bulunmak istiyorum. Halkımızı partimizin mitingine bekliyoruz.  Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcıları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da bizlerle olacak. Görkemli, tutkulu, coşkulu bir miting olmasını diliyorum. Tabii Bolu halkının da desteği ve katılımıyla daha da güçlü olacağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir