Bolu eğitim camiasının acı kaybı

Bolu eğitim camiasının sevilen, güler yüzlü emekli öğretmeni Nurhan Demiray Kara(60) yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bolu eğitim camiasının acı kaybı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karacaağaç Mahallesi sakinlerinden Kara Ailesinin kızı olan Nurhan Demiray Kara, Bolu’daki çeşitli okullarda İngilizce Öğretmeni olarak başarıyla görev yaptıktan sonra, emekliye ayrılmıştı. Nurhan Kara uzun süredir savaştığı lösemi hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.   

Merhum Cevat ve Reyhan Kara’nın kızı, Ayhan, Davut ve Sema Kara’nın kardeşleri, Hüseyin, İbrahim, İsmail ve Soner Çavuşoğlu’nun kuzeni, Dilay ve Hayal Demiray'ın Annesi, Aydoğan Demiray’ın eşi; Nurhan DEMİRAY KARA'nın cenazesi, 9 Kasım Perşembe günü Öğle Namazına müteakip Karacaağaç Mahallesi’ndeki Aile Mezarlığına defnedilecek.

TV Bolu ekibi olarak merhume Nurhan Demiray Kara öğretmene Allah’tan rahmet; Demiray, Kara ve Çavuşoğlu Aileleri ile eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir