Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan istifa etti

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan görevi bıraktı. Alpaslan açıklamasında, “Oturduğum koltuktan alnı açık bir şekilde İYİ Partili olarak kalkmaktan memnunum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan istifa etti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, görevi bıraktığını açıkladı. İYİ Parti'nin seçimlere kendi başına gireceğini açıklaması sonrası Bolu'da adayın kim olacağı merakla beklenirken yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a karşı çalışacak olan İYİ Parti'de Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan'ın ne zaman görevden ayrılacağı merak konusu olmuştu. Alpaslan'ın görevi bıraktığını açıklaması sonrası İYİ Parti'nin Bolu Belediye Başkan Adayının netleştiği düşünüldü.

"SAHA ÇALIŞMALARIMIZA YAKINDA BAŞLIYORUZ"

Alpaslan görevden ayrılması üzerine yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar ve Kıymetli Bolu Halkı hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün itibariyle (22.01.2024) siyasi konjonktür gereği, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı görevim sona ermiştir. Bu süreçte şahsıma ve partimize gösterilen teveccühten dolayı, bütün belediye çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarıma, İYİ Partili dava arkadaşlarıma, kıymetli Bolu halkına Şükranlarımı sunuyorum. Diğer birkaç partinin tekliflerine rağmen, İYİ Partili Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak oturduğum koltuktan, alnı açık bir şekilde, İYİ Partili olarak kalkmaktan ve Partimin bir neferi olarak mücadele edecek olmaktan son derece memnunum. İYİ Parti olarak, Bolumuza hizmet etmek anlamında, müstakil ve hür, daha güçlü bir şekilde, saha çalışmalarımıza yakında başlıyoruz. Desteklerinizi ve dualarınızı esirgemeyiniz. Bolu her şeyin en İYİ'sine layık. Saygılarımla❞ ifadelerini kullandı.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir