Bolu-Batman bağı güçleniyor...Bolu heyeti Batman'da

Batman Valiliği ve Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin davetlisi olarak “100 yılın aşı bin yılın kardeşliği” temasıyla bu yıl ilki düzenlenen Batman Gastronomi Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan Bolu heyeti Batman’da hem Bolu lezzetlerini tanıttı hem de önemli ziyaretlerde bulundu.

Bolu-Batman bağı güçleniyor...Bolu heyeti Batman'da
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bağışçılar Vakfı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti ve Bolu Fotoğraf Sanatları Derneği’nin yer aldığı Batman Gastronomi günlerine Masterchef Programının ünlü yarışmacısı Eray Aksungur da katıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Osman Çavuş başkanlığında kurulan özel ekip, Bolu lezzetlerini Batmanlılar’a tattırdı. 

BOLU LEZZETLERİNE BÜYÜK İLGİ

Bolu Abant İzzet Baysal Ünversitesi’nin standında Bolu’nun tüm ilçelerinden özellikle coğrafi işaret almış ürünler ve bu ürünlerden oluşturulan menüler sergilendi. Bolu kanlıca mantarı, Kıbrıscık pirinci, Mengen peyniri, Göynük bombay fasulyesi, Bolu keşi ve eriştesi, Gerede şakşak helvası, Bolu fındık şekeri, kızılcık tarhanası gibi ürünler tanıtıldı ve bu ürünler konuklara ikram edildi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTILAR

Gastronomi Kültür ve Sanat Festivali için Batman’da bulunan Bolulu Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’a Batman halkı yoğun ilgi gösterdi. Eray Aksungur’la fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar festival alanında sıraya girdi. Vatandaşların isteğini kırmayan Aksungur’un alandaki esnaflarla sohbeti ve sıcak tavırları Batmanlılar’ın gönlünü fethetti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir