BOLOFF kışa hazır

Bolu’nun tanıtımı anlamında en büyük rollerden birini üstlenen Bolu Off-Road Kulübü, geçen yıl olduğu gibi bu yılda kış aylarında yolda kalanlara yardım etme görevini üstlendi.

BOLOFF kışa hazır
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son yılların en sert kışını 2022 yılında geçiren Bolu'da, Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulubü üyeleri büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Boloff üyeleri kendi araçlarıyla, tipi nedeniyle yolda kalan vatandaşların imdadına yetişti. Emniyet, Karayolları ve Kızılay ekipleriyle koordineli çalışan Boloff, arazi araçlarıyla kara saplanan arabaları çekti, vatandaşlara erzak ulaştırdı. Boloff üyeleri oluşturdukları ekiplerle, karda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda kara saplanan sürücüleri araçlarıyla çeken, karla kapla yolları greyder gibi açan Boloff Kulübü, karla mücadele için sahada çalışan diğer ekiplerin de adeta eli ayağı oldu. Boloff ekibi araçlarında mahsur kalan yüzlerce vatandaşı da güvenli şekilde tahliyeetti. Emniyet, Karayolları, Kızılay ve diğer ekiplerle uyum içerisinde çalışan Boloff üyeleri herkesin takdirini topladı.

“SADECE EĞLENCE İÇİN KURULMUŞ BİR KULÜP DEĞİLİZ”

Bolu Off-Road Kulübü, bu yılda aynı şekilde insanlara yardım etmek amacıyla tüm hazırlıklarını tamamladı. Ayrıca Bolu Valiliği’nden karla mücadele konusunda seferberlik görevi alan Bolu Off-Road Kulübü’nde Başkan Burhan Turan konu ile ilgili açıklamasında “Sadece eğlence için kurulmuş bir kulüp değiliz. Bu memleketin insanları olarak bizlerde bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Araziye uyumlu hale getirilmiş araçlarımıza elimizden geldiğince geçen yıl yolda kalanlara yardım etmeye çalıştık. Bu yılda aynı şekilde yine yolda kalan vatandaşların hizmetinde olacağız. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı ve kar yağışının ardından yine yollarda olacağız. Yolda kalan vatandaşlarımız bizlere ulaşsın ve konumunu belirterek yardım talebinde bulunsun, biz de hemen kendi araçlarımızla yardımlarına koşacağız. Bolu Off-Road Kulübü yaptıklarıyla her zaman insanların yanında olmaya devam edecektir” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir