Berabere kaldık

Spor Toto 1.ligin 22.haftasında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelen Boluspor, maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattı. Mücadele sonunda ise Altınordu ile 1-1 berabere kalan Boluspor'un tek golünü Dino atarken, Altınordu’nun golünü ise Ahmet İlhan kaydetti.

Berabere kaldık
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Boluspor, deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Karşılaşma devamında, maçın 58.dakikasında Boluspor, Dino'nun golü ile Altınordu karşısında öne geçti. Boluspor bu golle skoru 1-0’a getirdi. Maçın 88.dakikasında penaltı kazanan Altınordu, Ahmet İlhan'ın golü ile skoru 1-1’e çıkarttı. Maçın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol atılmayınca Boluspor, Altınordu ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 34’e çıkardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir