Bağımsız Türkiye Partisi standına büyük ilgi

Pazar günü öğlen saatlerinde kurulan Bağımsız Türkiye Partisi standı büyük ilgi topladı. Bayraklarla donatılan standta Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın klipleri dinletildi. Standa uğrayan vatandaşlar Genel Başkan Hüseyin Baş’a ve Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı’ya desteklerini iletti.

Bağımsız Türkiye Partisi standına büyük ilgi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İlerleyen saatlerde Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı da standı ziyaret etti ve ekibine çalışmalarında destek verdi. Standa uğrayan vatandaşlar ile sohbet eden Yağcı, bazı projelerinden bahsetti; ’’Yerel işgücünün beceri ve yetkinliklerini artırmak amacıyla eğitim ve meslek kursları düzenleyeceğiz. İş arayanların ihtiyaç duyduğu mesleki eğitimlere destek sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. İş arayanlar ve işverenler arasında köprü oluşturmak amacıyla istihdam merkezleri kuracağız. Bu merkezlerde, iş arayanlara rehberlik, kariyer danışmanlığı, işe alım etkinlikleri gibi hizmetler sunacağız.’’ Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir