"Azınlık olarak büyümeyeceğin dünyana hoş geldin"...Merakla beklenen afişin detayları belli oldu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın “Yeni bir umut” başlıklı afişinin detayları belli oldu. Özcan, cuma günü saatler 20.00'ı gösterdiğinde sosyal medya hesaplarından sığınmacılarla ilgili kısa film paylaştı.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, sosyal medya hesaplarından "Cuma saat 20.00" notu ile paylaştığı ve şehirdeki bilbordlarda yer alan “Yeni bir umut” başlıklı afişi vatandaşlarda epey merak uyandırmıştı. Saatlerin 20.00'ı göstermesi ile birlikte merakla beklenen afişin detayları belli oldu.

“Yeni bir umut” başlıklı afişin, saat 20.00'da paylaşılan ve sığınmacıları konu alan kısa film ile ilgili olduğu öğrenildi. Tanju Özcan'ın sosyal medya hesaplarında paylaştığı kısa filmde, hamile bir kadının, azınlık olma korkusu yaşadığı, sığınmacılardan dolayı geleceğinden endişe duyduğu ve televizyonda Tanju Özcan'ın sığınmacıları şehirden uzaklaştırmaya yönelik vaatlerini izlemesi ile birlikte Bolu'ya yerleştiği görüldü. Videonun devamında ise hamile kadının çocuğunu doğurup Bolu'da mutlu bir şekilde büyüttüğü görüldü.  

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından paylaştığı kısa filmin açıklamasında, "Belediye Başkanlığı'na aday olurken Bolu halkına bir söz verdim ve bu sözü tuttum. 4,5 yılda yaptığım çalışmalar sonucunda, “Geçiçi sığınmacı” sayısı 2019'dan bugüne, Türkiye'de 3 kat artarken, Bolu'da %79 oranında azaldı. Yine söz veriyorum, ben göreve devam ettiğim sürece, Bolu'da “Geçici Sığınmacı” sayısı her geçen gün azalmaya devam edecek." ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir