Aynı yolda iki kurum arasındaki hizmet farkı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Belediye meclis haziran ayı toplantısının ilk oturumunda önemli konular gündeme geldi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, Merkez ilçeye bağlı Karacaağaç, Yeniakçakavak, Yazıören, Ahmetler ve Bahçeköy’ün grup yolunda Bolu Belediyesi tarafından yapılan asfaltın içler acısı halini gündeme getirdi.

O ZAMAN UYARMIŞTIM

Akbay yolun acilen yapılması gerektiğini söyleyerek şu değerlendirmeleri yaptı:

2019 yılının sonunda da belirtmiştim. Yine bir sonbahar yağmuru sonrası bir sıkıntı çıktı ortaya. Tugayın orada başlayıp grup yolu olan Karacaağaç üzerinden çatak grup köylerini içeren ve özel idare tarafından yapılan bir yol vardı. Bu yolun 2 kilometrelik kısmına belediye tarafından emisyon asfaltla ilgili bir çözüm üretildi. Yapılan bu işlemin uzun soluklu olmayacağını o zamanda söylemiştim. Burada yaşanan sorunun çözümü için gereği yapılacak demiştiniz ama bir buçuk yıl oldu ve şuan o yolun gidilebilecek pozisyonda olduğunu düşünmüyorum. Gelen eleştiriler bize yansıyanlarda oluyor. Burada bir çözüm bulunması noktasında bir adım atılması gerekiyor. Bir an öncede o yolun yapılmasını da talep ediyoruz.

BELEDİYENİN HATASI

Akbay’ın açıklamalarınabelediye Başkanı Tanju Özcan şu değerlendirmeleri yaptı:

Karacaağaç’ta ki hatamızı kabul ediyorum. Temmuz toplantısında bu konu konuşulmayacak. Bizim belediyenin hatası. O asfaltın uygulamasıyla ilgili yine Ankara’dan bir ekip getirdik. Orada yaşanan problem asfaltın uygulanmasıyla ilgili. Arkadaşlarımız maalesef bu uygulamayı yaparken geç kaldılar. Bu emisyonlu asfaltın belli bir sıcaklığın üzerinde dökülmesi gerekiyordu. Bu konuda gerekli çalışmalar yapılsın. Beni bir daha Uğur Bey’in diline düşürmeyin. Ben orada ki muhtarlarla da helalleştim. Kendilerine benim hatam olduğunu söyledim. Kabul ediyorum.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir