Muhtar Atlan mahallesi için canla başla çalışıyor

Bolu’nun en kalabalık mahallelerinden biri olan Tabaklar Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin huzuru için muhtarlık kapsamında çalışmalar devam ediyor. Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan, Tabaklar Mahallesi’nde yürütülen çalışmalardan bahsederek, halkın şikayetçi olduğu konuları anlattı.

Muhtar Atlan mahallesi için canla başla çalışıyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

“EN BÜYÜK SIKINTIMIZ DÖNEL KAVŞAK VE TRAFİK” 

Tabaklar Mahallesi’nde en büyük sıkıntının dönel kavşak ve trafik yoğunluğu olduğundan bahseden Muhtar Atlan, “Şu anda yüzde 87 üst yapıyla ilgili sıkıntılarımız kalmadı. 6-7 sokağımız kaldı yapılmadık. Onlarında kasım ayına kadar yapılacağına söz verdi Tanju Başkanımız. Alt yapıyla ilgili sıkıntıların bazıları devam ediyor ama şu anda onlara da birkaç önlem alındı. Fazla bir sıkıntımız kalmadı. Fakat mahallede bulunan dönel kavşaktan esnaflar da şikayetçi yaşayan vatandaşlarımızda şikayetçi. Buradaki yaya geçidinden geçilmiyor. Buraya bir önem alınması için müracaatımızı yaptık. En kısa zamanda yapacaklarını söylediler. Bekliyoruz. Demir korkuluklarla karşı tarafta ve bu caddenin karşılıklı yerlerine yapılacağı sözünü aldık. İnşallah en kısa zamanda yapacaklar. İleriki zamanlar gösterecek. Yaşandıkça bazı şeyler ne gerekirse ona göre hareket edilecek. Mahallede trafik sorunu var. Trafik bana göre İzzet Baysal Caddesi’ne açılması gerekli. Çünkü buradan karşı tarafa geçebilmek için dolaşmak gerekiyor baya bir mesafeyi. Sabah belli saatlerde çocukların okula başlama saatinde alınma saatlerinde akşam alınma saatlerinde sıkıntılar yaşanıyor. Bunu herkes yaşıyor. Evet. Hız kesici istedik okul çevre yollarına. Ali Rıza Tekemen, Necip Fazıl, Hürriyet Caddesi, Şenel Sokakta bazı yerlere hız kesiciler istedik. Buraya da yaya yolları yaparak belli önlemler alındı. İl Trafik Komisyonu karar veriyor hız kesicilere. O bildiriliyor ona göre yapılıyor. Oradan onay çıkarsa oluyor” şeklinde konuştu.

“MUHTARLIK İŞİ GÖNÜL İŞİ”

Yerel seçimlerde tekrar aday olacağını belirten Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan, “Aday olacak arkadaşlara da başarılar diliyorum. Rakip olarak görmüyorum hepimiz arkadaşız sonuçta. Şu anda 8 kişi var aday olacağını bildiğim. Bu iş gönül işi. Herkese başarılar diliyorum. Hak eden alsın” ifadelerini kullandı.

“BOLU BELEDİYESİ’NDEN BEKLENTİMİZ VATANDAŞLARIN HUZURU”

İnsanların daha rahat, huzurlu bir şekilde caddelerde, sokaklar gezmelerini daha rahat yaşamalarını istediğini söyleyen Muhtar atlan, “Belediyemizin pandemi dönemi çok güzellikleri oldu. Evden çıkamayan insanların yemeklerine kadar belediyemiz verdi. Valiliğimiz de sağ olsun maskelere kadar herkese iletmeye çalıştık. Bizler aracılığıyla dağıtıldı bu işler. Ama eksiklerimiz çok. Yaşandıkça zaten bu eksikler nüfusumuzda çoğalıyor. Ona göre de eksiklerimiz daha da çıkacak. İnşallah daha iyi yerlere gideceğiz. Daha iyi şeyler olacak” şeklinde konuştu.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir