ATA Parti Genel Başkanı Zeybek: “Türkiye'de ihvancı bir yönetim var. Ekonominin bu kadar batmasının sebebi bu"

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’da ‘Atatürk ve İstiklal Marşı’ yasaklamasını reddederek maça çıkmayan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından iktidarı eleştirdi. Türkiye’de ihvancı bir yönetim olduğuna dikkat çeken Zeybek “Hani bugün Suudi Arabistanı yöneten kişi çok kötüydü? katildi? caniydi? Türkiye’nin geldiği yere bak ki; En önemli maçımızı Suudilere veriyoruz” dedi.

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek:  “Türkiye'de ihvancı bir yönetim var. Ekonominin bu kadar batmasının sebebi bu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yurda dönüş hazırlıkları yaptığı sırada, kamera karşısına geçen ve iktidarı adeta topa tutan Zeybek, daha sonra bu konuşmasını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. 

Zeybek şunları söyledi:

“HANİ, SUUDİ ARABİSTANI YÖNETEN KİŞİ ÇOK KÖTÜYDÜ, CANİYDİ?”


Türk futbol izleyicisinin heyecanla beklediği bu maç nasıl olur da, Suudi Arabistana hediye edilir? Tabi bu hediyenin altında başka duygu nedenleri de vardır tabi, ona bir şey demiyorum. 
Nasıl böyle bir şey yapılabilir? Yapıldı… Yapıldı da, nereden nereye geldik? Hani, bugün Suudi Arabistan yöneten kişi çok kötüydü? katildi? caniydi? falan. Ne oldu? 

“BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİNE VERDİĞİMİZ AYRICALIKLAR!”

Yani şimdi Türkiye’nin geldiği yere bak ki; En önemli maçımızı Suudilere veriyoruz. 
Birleşik Arap Emirlikleri'ne verdiğimiz ayrıcalıklar, Osmanlıların Fransızlar’a ve İngiltere’ye verdiği ayrıcalıklardan daha ileri. Ne oldu? ‘Kapitülasyonlar’ deniliyor. Ama bu sefer hani Avrupalıların dayatması, ya da büyük Osmanlı Devleti'nin ‘Yüksek Özgüvenden’ ötürü Fransa'ya verdiği, ya da sonradan 2. Mahmut döneminde Türk, İngiliz ticaret anlaşmasıyla İngilizlere verilen ve o yıkıcı, sanayiyi yok edici kapitülasyon gibi de değil! 


“KATAR DEVLET Mİ?”

Ya? karşımızda kim var? Katar! 

Katar devlet mi? yaa gerçekten Katar diye ciddi bir devlet mi var? 

Büyük bir şirket var! Ama Türkiye'deki büyük şirketle, Türkiye yöneten büyük şirketle anlaşılan özel ilişkileri var

“11 TARİKATA TÜRKİYE MİLLİ EĞİTİM BAKANI TESLİM EDİLİYOR!”

Milli eğitim Bakanı, mecliste ‘Evet siz tarikat diyorsunuz. Ama biz, o sizin tarikat dediklerinizle, 10 tarikat ile protokol yaparak bir çok yetkiler verdik’ diyebiliyor. Ben onlara 11’nciyi ekliyorum. Diyorum ki; Siz ona 10 demeyin! Diyanet’te bir tarikattır artık! Bu Atatürk'ün Diyaneti falan değil, bambaşka bir hale geldi. 11 tarikata Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı teslim ediliyor.

“ORDU, POLİS, HATTA BEKÇİLİĞİ BİLE BÜTÜNÜYLE TARİKATLARA EMANET EDİLDİ İDDİASI”

Sonra diyoruz ki; Sadece o değil! Bir yerlerden birileri, ‘Türk ordusuna silahlı kuvvetlerimize, sadece orduya değil, orduya, polise bekçiye hatta bekçiliği bütünüyle tarikatlara emanet edildi’ diye bir söylem var.  Sonunda nereden patlıyor. Bunlar sessiz sedasız yapılıyor. Ve sonunda da bir yerde artık Tarikat mensupları o kadar şımarıyorlar ki, bunlardan teğmen olan birileri Türk ordusunun teğmenliğini elde etmiş olan birileri ne yapıyorlar? 10 Kasım'da Atatürk'ün resmini yakalarına iğnelemeyi Redd edebilecek kadar cesaret sahibiler.

“TÜRKİYE’DE İHVANCI BİR YÖNETİM VAR!”
 

Yani bileşik kaplar gibi. Türkiye Naslarla yönetiliyor. Türkiye'de ihvancı bir yönetim var! 
Ekonomi’nin bu kadar batmasının sebebi bu! Dış siyasetteki artık hiç kimsenin ciddiye almadığı tutarsızlıklar hepsi bir araya gelince, sonunda iş geldi, geldi ve Fenerbahçe Galatasaray maçını Suudi Arabistan'da yaparken, Suudi Arabistan’ın kabadayılığına bak: “Atatürk’ü istemeyiz! Atatürk'ün resmi olan tişört istemeyiz! Atatürk'ün resimlerini istemeyiz!” 
Atatürk'ün bütün dünyanın sevdiği o güzel söz; ‘Yurtta barış dünyada barış’ bunu istemeyiz! dedi çıktı.

“TANRI TÜRK’E KUT VERSİN”


Evet değerli yurttaşlarım bugün böyle kısa bir uyarıcı, belki sizin de duygularınıza dilmaç olacak tercüman olacak bir konuşmayla sizlere iyilik sağlık esenlik ve başarılı uzun dirlik diliyorum. ‘Tanrı Türk'e Kut versin’ diyorum.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir