Asır köpek 5250 gram uyuşturucu yakaladı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca uyuşturucu ile mücadele ekipleri tarafından 09 Ocak 2023 tarihinde Asır isimli dedektör köpeği ile yapılan kontrollerde köpeğin tepki vermesi üzerine yapılan aramada, bagajlara gizlenmiş halde toplam 3.250 gram skunk ve 2.000 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Asır köpek  5250 gram uyuşturucu yakaladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Jandarma  Komutanlığı unsurlarınca uyuşturucu ile mücadele ekipleri tarafından 09 Ocak 2023 tarihinde Dörtdivan İlçesi Anadolu Otoyolu mevkiinde iki ayrı yolcu otobüsünde Asır isimli dedektör köpeği ile yapılan kontrolerde, İstanbul iline seyahat eden şahıslara ait bagajda köpeğin tepki vermesi üzerine yapılan aramada, bagajlara gizlenmiş halde toplam 3.250 gram skunk ve 2.000 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheliden biri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine konuldu, diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir