ANADOLU İRFANININ BİR GÖSTERGESİDİR

ANADOLU İRFANININ BİR GÖSTERGESİDİR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Toplantıya üç dönem Bolu Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz da katıldı. Alaaddin Yılmaz’ın yanısıra yine geçmiş dönem İlçe Belediye Başkanlığı görevlerinde yer alan; Kemal Kazan, Ömer Baygın, Metin Soygür, Süleyman Özbağ ve Hasan Uzunoğlu da katıldı.

Toplantıda önemli başlıklara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz hafta yapılan Çankırı Dodurga seçimleri, Anadolu irfanının bir göstergesi olarak siyasi tarihimizdeki yerini almıştır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “NATO’nun kayıtlarına PKK girmiştir, YPG girmiştir, PYD girmiştir ama hepsinden öte FETÖ bir terör örgütü olarak girmiştir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:”İnşallah önümüzdeki şubat, mart aylarıyla birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz. 2023 seçimi, kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değildir. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasından taviz vermemek için 2023 seçimlerini Meclis’te Cumhur İttifakı’nın, Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şarttır.” dedi

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Eksik (1 yıl önce)
    Haberi yaparken ya tam yapın ya da hiç yapmayın. Resimde bulunan hepsi geçmiş dönem Bolu’da AK PARTİden belediye başkanlığı yapmış kişiler. Tamamının adını yazın. Eksik yazmayın.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir